Impresszum

Közgazdászként dolgoztam 15 évet az európai uniós fejlesztéspolitika intézményrendszerében. Mindig is nagy érdeklődést fordítottam a psziché működése, a személyes sorsfeladat feltérképezése, az egyéni fejlődési pálya megtalálása iránt, melyek hozzájárulnak a harmonikus élet kialakításához.

Így most már a személyiségelemzés és az önismereti tanácsadás különböző módszereivel foglalkozom a pszichológia, az asztrológia, az asztrozófia és az energetikai térrendezés (feng shui) tématerületein.


Az oldal alapító tagja és írója.

Oroszlán/Bak/Ikrek

Webáruház fejlesztőként, programozóként dolgozom 21. éve, közel másfél évtizede saját áruházat üzemeltetek. Szeretem kézzel fogható oldalról megközelíteni a dolgokat.

Sok éve már, hogy az asztrológiának szentelem időm nagy részét. De az előző életes utaztatás és a hipnózis is az érdeklődési területem.

Tanácsadói munkámban a Kronobiológia és tarot mögöttes jelentéseit is ismerem és használom.


Az oldal létrehozója és írója.

Bak/Bak/Bika

A kereskedelmi szekcióban dolgozom 13 éve, immáron vezetőként is.

Természetesen ez csak a felszín… Mindig is érdekelt a tudatalatti világa, így igen hamar a tarot kártyák felé húzott az utam. Az első mérföldkő megmagyarázhatatlan dolgok sorozatával indult, ami addig gyűrűzött, hogy 2013-ban egy kártyavetés-sorselemzés közepette, mikor ezen megmagyarázhatatlan dolgokra kerestük a választ, már akkor közölték velem, hogy ez lesz az utam; a kártya. Akár tanárként, akár segítőként, akár mindkét szerepben. Persze elképzelhetetlennek tartottam akkor még, de 2014 szeptemberében már túl is voltam egy tarot tanfolyam sikeres elvégzésén.

Csillapíthatatlan tudásvágy és kíváncsiság hajt a mai napig is a társtudományok felé, úgymint az asztrológia, számmisztika, pszichológia…


Az oldal alapító tagja és írója.

Ikrek/Oroszlán/Nyilas

Írhatsz számunkra emailt, szívesen vesszük észrevételed, kérdésed, a centralnet@centralnet.hu címen.

De ezek csak címkék és papírok.

Sokkal fontosabbnak tartjuk azt, amiben hiszünk: Nem vagy TÖBB másoknál, de KEVESEBB sem!
Az asztrológia nem okozza az eseményeket, rámutat azokra a dolgokra aminek itt az ideje.


Jogi tájékoztatás

Az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására, illetve pszichoterápia végzésére kizárólag klinikai szakpszichológus illetve szakorvos jogosult. Az általunk végzett tevékenység nem minősül pszichoterápiának, és nem rendelkezünk pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel. Célunk az egészséges, azaz pszichés zavarokkal nem rendelkező személyek lelki egészségének megőrzése, fejlesztése illetve életminőségének javítása.