Vízöntő Telihold

Karmatörés, sorsváltoztatás, új lehetőségek

Vízöntő Telihold - 2022.08.12. 03:35

Ezek mind benne vannak a péntek hajnalban (3:35-kor) kiteljesedő Vízöntő Teliholdban. A Telihold, különösen a Vízöntő Telihold arra hívja fel a figyelmünket, mi az, amitől meg kell szabadítani az életünket. Továbbá összhangban van, és megerősíti az előző napok üzenetét is. Válj szabaddá a terhek alól!

A Nap az Oroszlán csillagkép fejénél, a Hold a Bak csillagképben és a Vízöntő csillagkép múlt vize alatt. Itt a lehetőség, hogy megtisztulj és felszabadulj a régóta cipelt terhek, karmák, a múlt érzései, a negatív hitrendszerek, a félelmek alól. Ez most kulcskérdés, mert ha nem is tudunk hatni a külvilágban zajló eseményekre, de hozzáállásunkon tudunk változtatni és azon is, hogy mire fordítjuk a figyelmet és minek adunk energiát. Nagyon fontos most ez, mert aki fél, az irányítható.

A Szaturnusz együtt áll a Holddal, azt kéri, vállalj felelősséget és kövesd a felsőbb éned utasításait, nem engedi, hogy lemondj bizonyos kötelezettségeidről. Még ha keménynek tűnnek is tanításai, olyan magasságokat és sikereket segít elérni, amiről még álmodni sem mertél és hosszú távon meghatározza életedet.

A Telihold összefügg az Uránusz és a Felszálló holdcsomópont együttállásával is. Ez egy katalizátorként működő energia, sokkal tudatosabban fogunk működni, mint eddig. Ez a jelentős energia már itt van egy ideje, a Telihold még jobban aktiválhatja. Felrázza a dolgokat és instabillá teszi azokat, amelyeket biztosnak és stabilnak hittünk. Átgondoljuk, hogy mi az, amire igazán tudunk támaszkodni, hogyan kezeljük az érzéseinket a bizonytalansággal kapcsolatban. Lehet, hogy alkalmazkodnunk kell a kialakult új helyzetekhez és meg kell változtatnunk a hozzáállásunkat.

A teljes megújulás, a tiszta lappal indulás, a sorsváltoztatás lehetősége ott van a mostani Teliholdban. Eljuthatsz egy döntési ponthoz is, gondold végig: Mi az, amit korlátozónak érzel az életedben? Kinek a szabályait követed? Mi az, ami már idejét múlt? Mi az, ami nem működik és el kell pusztítani? Mi az, ami a Te lelki igényednek felelne meg? Ha már tudod, milyen irányba szeretnél menni, óriási lelki erőt kapsz annak megvalósításához.

Ha a külső hatásokat nem is tudod befolyásolni, fordítsd az energiádat olyan dolgokra, amelyek feltöltenek és legyen a szíved olyan nagy, mint ez a telihold feltöltve szeretettel, harmóniával és békével.