Vénusz Pentagram mágia


Vénusz Pentagram mágia


Az asztrális energiák erősségének a szimbóluma a csillag. Sokféle csillag létezik, és mindegyiknek megvan a maga különlegessége.

A pentagram jelentősége és szimbolikája a Vénusz és a Nap együttállásai mintájának csillagászati megfigyelésére vezethető vissza. Ugyanis, ha a Nap és a Vénusz együttállásait berajzoljuk egy körábrára, akkor egy ötszöget kapunk, melynek csúcsait összekötve megkapjuk az ötágú csillag ősi ábráját, a pentagramot.

A pentagram a legerősebb az okkult szimbólumok közül. Semmi sem beszél úgy a „mágia és hatalom” kifejezésről, mint a pentagram, melynek erejét számos emberi szervezet, hatalmi struktúra használta széles körben, hogy szimbolizálja kapcsolatukat az erővel, amely „megteheti” a dolgokat.

A történelem során a Vénuszt a háború isteneivel és istennőivel hozták kapcsolatba. Washington DC-ben van egy épület, ahol a katonai parancsnokok hoznak háborús döntéseket. Ez az épület a Pentagon, és 5 oldalú. Most már tudod miért van ez így.

Hogyan tudod a saját életedben használni ezt a varázslatos energiát?

A folyamat időigényes, csak olyanoknak javaslom, akik igazán kitartóak, tehát ha most 2022. január 9-én indítod, akkor 2025. március 23-án tudod befejezni.

A Nap-Vénusz együttállások időpontjai az alábbiak:

· 2022. január 9. Bak 18°41’

· 2022. október 22. Mérleg 28°33’

· 2023. augusztus 13. Oroszlán 20°01’

· 2024. június 4. Ikrek 13°520'

· 2025. március 23. Kos 2°36’

Határozd meg, hogy mi az, amit szeretnél elérni, mire vágysz. Jól gondold át és fogalmazd meg röviden hosszútávú célodat. Alkoss róla egy belső képet, amit csukott szemmel a homlokod közepére vetítesz és nézed néhány percig. Az elkövetkező két napban este ezzel a gondolattal aludj el és másnap reggel ez legyen az első gondolatod.

Ezt követően a fent megjelölt időpontokban (Nap-Vénusz egzakt együttállások) szakíts kis időt az egyedüllétre, hogy leülj és megjelenítsd a képet és kimondd, amit szeretnél háromszor. Érezd, az összes érzékszerveddel, ahogyan a célod már megvalósult.

Az időpontok között is nagyon fontos sokszor behívni a képet, leghatékonyabb ébredéskor, elalváskor vagy a delelő napnál, miközben halkan mantrázod mondatodat.

Elképesztő varázserő rejlik ebben a folyamatban, már közben is megfigyelheted, milyen hatalmas változásokat tudsz elérni a kívánt cél megvalósítása érdekében.

Pentagram a születési képletben

Ha rendelkezésre áll a születési képleted, érdemes berajzolni a megadott időpontokkal és jegyhelyzettel a pentagrammot. Célszerű ezekkel az életterületekkel, amelyeket érintenek az ötszög csúcsai összefüggésbe hozni a kívánt célt.


Ha most lemaradnál a január 9-i alkalomról, semmi gond, a Vénusz ciklus nem áll meg, a következő alkalommal tudod elkezdeni (október 22.) és a 2026. január 6-i Nap-Vénusz együttálláskor a Bak jelében befejezni.