Nimród koronázódik

Teremtsd meg a belső királyságodat!


Már a keddi teliholdban is az egyik főszereplő Nimród volt, a szakrális király. A telihold rávilágított neked arra, merre van az a helyes út, amely lelki igényeddel összhangban van. Most pedig ebben a néhány napban, június 16. és 19. között hited erejével és képzeleted segítségével meg is teremtheted vágyaidat, le tudod hozni ide a fizikai síkra, amit szívből szeretnél, használva ezt a csodálatos égi energiát.

Miért olyan különleges Nimród?

Ő az egyetlen olyan csillagkép az égen, akinek a teste ugyanakkora arányban van fent az északi égbolton, mint a déli égbolton, tehát egyedül ő képes a felső és az alsó világot uralni, és segíteni a kozmikus egyensúly megtartásában. Másrészt ő uralja a fény és a sötétség birodalmát, a tudatos és tudattalan világokat is. Ő a legerősebb védelmi szimbólum az égen. Olyan tökéletes egyensúlyt tudsz teremteni magadban, hogy egyszerre tudod uralni a láthatatlan, szellemi világot és az anyagi világot úgy, hogy nem billensz át egyik oldalra sem.

Továbbá a tudatalattiba száműzött lelki tartalmakat is képes lehetsz napvilágra hozni és szembenézni velük. Ezek lehetnek olyan beidegződések, minták, tulajdonságok, melyek nem kellemesek számodra, gyakran traumatikus események megélése következtében kerültek oda és mivel a lélek akkor képtelen volt feldolgozni, ott maradt a tudatalatti tartományában, és még most is hatást gyakorol életedre.


Mi történik most az égen?

A Nap kilép a Bika csillagkép szarvai közül, a Bika jelképesen a sötétség állatává válik, de Nimród lelövi az állatot. Tehát, ha felvállalod magadban a fényt és megszabadulsz minden lehúzó erőtől, szembe tudsz menni az egóddal és el tudod engedni annak görcsös akarását, akkor tudsz rálépni az isteni utadra. Ezek akár sorsdöntő pillanatok is lehetnek. Nagyon lényeges, hogy itt nem arról van szó, hogy legyél minél „jobb”, mert akkor annál több részed gyülekezik a másik póluson. Ez a „jó” és „rossz” törvénye. Az egyiket nem kapod meg a másik nélkül. Mind a kettő kell ahhoz, hogy eljuss önmagad egységéhez.


Nimród szertartás

Ha teheted, ezekben a napokban fordulj a Nap felé és képzeld el szívbéli vágyaidat. Maradj néhány percig ebben a boldog állapotban, mintha már megvalósult volna az elképzelésed és adj hálát érte! Ha nem tudsz kimenni a napra, akkor ülj le egy kicsit, mikor nyugalom van körülötted, és gyújts meg egy gyertyát, legyél jelen pár percig ebben az örömteli állapotban.


Aki rá mer lépni Nimród beavató útjára, képes szembe menni a földi logikával, az egóval, arra a végén ott vár a teljes feltámadás és újjászületés.


További érdekességek Nimródról:

https://www.centralnet.hu/Asztrozofia/Csillagkepek/Nimrod-csillagkep