Vénusz - Leszálló Holdcsomópont együttállás


Karmikus kapcsolatok - mélyreható átalakulások

2022.11.02.


Hamarosan egzakt a béke, harmónia, szeretet és a pénzügyeket képviselő Vénusz és a leszálló holdcsomópont együttállása, valamint szombaton bepontosul a hirtelen változásokat, megvilágosodást hozó Uránusszal való szembenállása.

Egy olyan folyamatban vagyunk, ahol reflektorfény alá kerülnek a felszín alatt megbúvó dolgok. Mélyebben megismerhetjük érzelmi és pszichológiai természetünket, felfedhetjük azokat a viselkedési mintáinkat, amelyekre öntudatlanul támaszkodunk a biztonság érzése érdekében. Hozzáférhetünk egy hatalmas gyógyító potenciálhoz, hogy mélyreható átalakuláson mehessünk keresztül.

A Vénusz a Skorpión keresztül lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megértsd az emberi kapcsolatok mögött rejlő pszichológiát, felfedezd azokat a gyógyulási folyamatokat, amelyek csak egy másik emberrel való nyitott és sebezhető kapcsolaton keresztül mehetnek végbe.

A Vénusz leszálló holdcsomóponttal történő együttállása aktiválja a múltat (amit eddig éltél és előző életeidet is), azokat a régi beidegződések is, amelyek már nem szolgálnak téged és el kellene engedni. Úgy képzeld el, mint egy nehéz poggyászt, amit cipelsz és gyakran észre sem veszed, mert annyira megszoktad.

A Vénusz kiemeli a szerelmi múltat, felhozhatja a régi idők emlékeit. Ez a visszatekintés időszaka. Lehetőséget adva, hogy elgondolkodj a dolgokon, meddig jutottál el, milyen ismétlődő mintákat működtetsz kapcsolataidban. El tudsz mélyedni azokban a gondolatokban és érzelmekben, amelyek korlátozó mechanizmusként működnek a kapcsolataidban. A Vénusz segít orvosolni a mélyen gyökerező sérelmeidet és segít felismerni a kapcsolataidban rejlő értékeket is.

A mostani időszak a karmikus és sorsszerű találkozások idejét is jelezheti. Hirtelen és váratlanul visszatérhetnek az életedbe a múltból származó emberek. Más szemszögből nézve megértheted a dolgokat, és most le tudod zárni azt, amire korábban nem voltál képes.

Nagyon jó alkalom az elengedésre, változásra, átalakulásra, mivel a leszálló holdcsomópont főleg a Skorpió jegyében az elengedést jelképezi, és egy olyan fordulópontot, melyet követően elindulhatsz előre, új, biztonságos, stabil alapokon építkezhetsz.

A Vénusz pénteken együttáll a Mérleg csillagkép legfényesebb csillagával a Zubenelgenubi csillaggal. A Mérleg az egyensúly, a szeretettel kapcsolatban történő megmérettetés csillagképe. A Vénusz a Mérleg múlt serpenyőjénél halad. Tehát a csillagos ég is azt üzeni számunkra, hogy itt kell rendet tenni.

A folyamat csúcspontja a jövő heti holdfogyatkozással együttjáró telihold lesz, ami szintén olyan múltbeli érzelmeket és kötődéseket hoz fel, amelyeket el kell engedni ahhoz, hogy előrehaladhass anélkül, hogy az ismétlés és szenvedés ciklusaiba ragadnál.