Halak Telihold

Rend vagy káosz?

Halak Telihold - 2022.09.10. 11:59


A Telihold mindig valaminek a beteljesedését jelenti, egy folyamat eléri a csúcspontját és olyan dolgok elengedésével jár, amelyek nem szolgálnak minket. Különösen most, mivel a Halak a 12 zodiákus utolsó stációja, és egy ciklus végét jelenti. Lezárhatjuk azt, amin dolgoztunk, életünk nem megoldott helyzeteire is választ kaphatunk és learathatjuk azokat a magokat, amiket elvetettünk.

A Nap-Hold szembenállása a szolgálat tengelyén, a Szűz-Halak polaritása mentén jön létre, mely a mindennapi működésünk és szokásaink egyensúlyával, a testi egészséggel, valamint a rend (Szűz) és az előrelátás szükségességével, a lelki egészséggel, a rendetlenséggel és a végtelennel (Halak) foglalkozik.

A téma még mindig a kapcsolatok, család, otthon, múlt rendbetétele, a szépség, harmónia, béke megteremtése, pénzügyekkel való foglalkozás, elengedés/megtartás, teherletétel, felszabadulás, gyökeres átalakulás, regenerálódás és az egészséges életmód kialakítása. Minden olyan probléma, ami ezekkel kapcsolatos, most nyilvánvalóvá válik. Megmutatkoznak életed azon területei, amit rendbe kell tenni.

A Szűz uralja a mindennapi gyakorlati életünkhöz szükséges személyes eszköztárunkat, míg a Halak azokat az eszközöket, amelyeket a lelkiségünk, spiritualitásunk kezelésére használunk. Az egyensúly kulcsa abban rejlik, hogy felismerjük és kifejezzük lelki szükségleteinket, miközben fenntartjuk a rendet mindennapi életünkben. A tengely bármelyik végének figyelmen kívül hagyása úgy üt vissza, hogy vagy káoszban élünk, vagy a túlzott rendben.

Előtérbe kerülnek az érzések, az intuíció, a lelkiség, könnyebben tudunk kapcsolódni saját magunkkal, a felsőbb énünkkel, ha odafigyelünk belső hangjainkra, álmainkra, akkor azok bizony jó útmutatóul szolgálhatnak és hozhatnak segítő megoldásokat egy adott helyzetre.

A Telihold harmonikus kapcsolatban áll az Uránusszal, ami a változások és a haladás könnyebb, természetesebb elfogadását sugallja. Számíts arra, hogy lesznek váratlan helyzetek, ne félj az új és szokatlan dolgoktól, próbálj ki valami olyat, amire régóta vágytál. Hagyd, hogy a telihold új lehetőségek felé vigyen. Ha összhangban vagy saját éneddel, az univerzum támogatni fog, ezáltal nagy lépéseket tehetsz és hatalmas eredményeket érhetsz el.