Cikkek

Asztrológiai vonatkozású tartalmak

Hold Mars kapcsolatok

Nimród koronázódik - Teremtsd meg a belső királyságodat.

Bika újhold - Szerelem és szerencse.

A sors hatalma - Mi a sors? Tudunk-e rajta változtatni? Hogyan jelenik meg az életünkben? Melyik életterületet kell jobban megvizsgálnunk, hogy megértsük?

Retrográd Vénusz - Időnként úgy tűnik, hogy a Vénusz hátrafelé mozog az égen. De ez csak illúzió, mert valójában egyetlen bolygó sem mozog visszafelé a Nap körüli pályáján

Vénusz tánca - Nyolc év elteltével nagyjából ugyanazon a napon tér vissza a Vénusz égboltunkon ugyanarra a helyre, ezzel egy pentagramma alakzatot ír le.

Holdfázisok szimbólumai - A Hold lélek szimbólum, az intuíció, a megérzések, a változás, a női minőség szimbóluma, a tudatos és a tudattalan közötti birodalmat képviseli.

Vénusz Plútó háromszoros együttállás - Gyökeres párkapcsolati és pénzügyi átalakulás folyamata

Vénusz Plútó kvadrát - Végzetes vonzalom

Nap Vénusz együttállás - Esthajnal csillagból, hogyan lesz Hajnalcsillag? Nap Vénusz együttállás a képletben és a tranzitokban.

Nap Szaturnusz együttállás - A nagy tanító megnyilvánul.

Nap Szaturnusz együttállás - Családi konstelláció. - Kapcsolatok a horoszkópban, családi konstelláció tükrében.

Hold Nap Kvadrát - Családi konstelláció. - Kutya macska harc.

Kapcsolatok elemzése - Asztrológus módszere: Szinasztria, Kompozit képlet, Davison képlet, Coalescent képlet. Melyik mire jó? Mi bennük a közös és miben mások.

Vénusz Pentagram mágia - A pentagram jelentősége és szimbolikája a Vénusz és a Nap együttállásai mintájának csillagászati megfigyelésére vezethető vissza. Ugyanis, ha a Nap és a Vénusz együttállásait berajzoljuk egy körábrára, akkor egy ötszöget kapunk, melynek csúcsait összekötve megkapjuk az ötágú csillag ősi ábráját, a pentagramot.

Retrográd Plútó - A Plútó 2022. április 29-én megkezdi retrográd mozgását, mely október 9-ig tart, akkor fordul direkt irányba. Amikor a bolygók visszafelé haladnak, megváltozik hatásuk és azok a tevékenységek is, melyeket ajánlott ilyenkor tenni.

Retrográd Szaturnusz a Vízöntőben - A Szaturnusz karma bolygó, ő a mester, aki tökéletes gyémántot szeretne csiszolni belőled. Eszközei nem olyan finomak, mint a Jupiter bolygó lágy tanításai.

Retrográd Szaturnusz pszichológiája - Ezt egyéni szinten hogyan érzékeljük, függ attól, hogy a tranzit Szaturnusz mely életterületen halad, hol áll meg, kapcsolódik-e a születési képlet valamelyik bolygójával és hogyan kapcsolódik, a tranzit Nap melyik házat érinti, és természetesen a képlet egyéb sajátosságai is meghatározók.