3. ház

Környezet, munkatársak, szomszédok, testvérek


Az Én első kapcsolatba lépése a külvilággal. Az Én kapcsolódása az olyanokkal, mint ő. A közvetlen környezetével, testvérrel, szomszéddal, a szembejövővel, mindazokkal, akikkel közös előtérben mozog, akikkel közös energiákat használ, és akikkel energiát, információt cserél. A Másik – a világ megismerése. Így tárul fel a valóság, az itt – és - most, amelynek mások kitaposott ösvényein közlekedni, biztonságos.

Testvérek – közvetlen rokonok – szomszédok – a közvetlen környezet és azok az emberek, akikkel átmeneti kapcsolódásom van – felületes kapcsolatok – kommunikáció - írással kapcsolatos dolgok – levelezés – dokumentumok – szerződés okiratok – sajtóhoz való viszony – irodalmi érdeklődés – névvel összefüggő dolgok – kisebb utazások. – Klubok – koktél partik – információ csere – ingerek, amiket meg kell ismerni, és ami bennem van, azt meg, ki kell adni. – A világ megismerése, megtanulása – az agyunk, a gondolkodásunk fejlesztése.

A hármas ház válhat egy olyan forrássá a szülöttnek, ahonnan a foglalkozása, hivatása ered (újságírás, viselkedéskutatás, valamilyen kommunikációs terület, kereskedelem, ügyfélszolgálatos foglalkozás)

A környezet – a környezettel a kapcsolat – helyváltoztatás - a költözködés – közlekedés – energiacsere a környezettel – információcsere – kereskedés – személytelen kapcsolatok és tranzakciók – kommunikáció – írás – beszéd – bal agyféltekés gondolkodás