2022. 4. hét

01.24. Hétfő:

A Mars átlép a Bakba.

A bolygó által képviselt energiák, mint férfias erő, nemi vágyak, cselekvés, bátorság és harciasság. A céltudatos és megfontolt Bakban erőt ad elvégzi az eddig tologatott feladatokat. Amikhez úgy viszonyultál, hogy "ráérünk még" annak a következő hetekben a végére tudsz érni, de legalábbis elkezdeni. Motiválttá és kitartóvá tesz egyszerűen.01.25. Kedd:

A Merkúr is visszalép a Bakba,

megfontolttá, újra átgondolhatóvá tesz sok mindent. Nagyban segít az eddigi problémák megoldását megtalálni (és a Mars erőt ad megvalósítani is). Rálátsz a jó ötletekre, megfelelő lépésekre. Ez az állás egészen február 14-ig kitart (akkor újra a Vízöntőbe kerül). Figyelj arra, hogy febr. 4-ig tolat a Merkúr, ezen idő alatt inkább a végig gondolásra van nagyobb lehetőséged, ezt követően érdemes minden olyat időzíteni, ami adás-vétel, komolyabb beszélgetés, információ áramlás. (például: Gyakorlatilag elindulásra készen van egy szoftver, melyet most febr. 4-ig tesztelünk, mondjuk átgondoljuk. Ezt követően lesz csak publikálva)


01.26. Szerda:

Vénusz trigonba kerül az Uránusszal (segítő fényszög)

Bikában és Bakban játszanak, föld jegy mindkettő, ugyan kapcsolat vagy társasági események élénkülése, rég nem látott barátokkal, szerelmekkel való találkozás esélyes, de a föld jegy miatt azért hatalmas romantikus találkozókra számítani nem kell most. Jelezhet ez mellett anyagi sikereket is, az mind a jegyek és a Vénusz sajátossága. Merj kipróbálni valami újat, vagy feleleveníteni régi elfeledett dolgot, anyagilag jól jöhetsz ki belőle.

01.27. Csütörtök:

Hold kvadrátban a Jupiterrel (kihívást jelentő fényszög).

Kissé visszafogott érzelmek, vagy azzal összefüggő jelenségek. Szélsőséges esetben akár hűtlenségre is fény derülhet, vagy egyéb lelepleződés. Rövid ideig tartó aspektus, túlzottan komolyan venni sem kell, másnapra se híre se hamva

01.28. Péntek:

Retrográd Merkúr és Plútó együttállás.

Itt már érdemesebb a mélyére nézni a problémáinkban (illetve, úgyis ez lesz a nap legfontosabbja). Könnyen befolyásolhatunk másokat saját elképzelésünknek megfelelően, de ugyanez megtörténhet velünk is, hogy befolyás alá kerülünk. Eddigi gondolataink, elképzeléseink merőben változhatnak. Fegyelmezett, komoly, tervező hangulatodat vedd elő, mintsem a szigorú, kemény és korlátozót. A Plútó, most arra ösztönöz, hogy halogatott terveidet újra górcső alá vedd.

01.29 Szombat:

A Vénusz újra elindul!

(eddig is csak látszólagos volt az állása vagy tolatása, de közel 60 napig tette, lásd: retrográd Vénusz). Véget ért a szerelmi és pénzügyi nehézségek ideje. Sokan az elmúlt két hónapban nem találták az utat egyik vagy másik témakörben. Kapcsolatok és pénzügyi területet érintő témák "újragondolásának" időszaka volt. (magyarul, sok kapcsolat tönkrement és sokan pénzügyi nehézségekkel találták szembe magukat ). De ennek az időszaknak vége. Legyél nyitott és rugalmas, akár újra kapcsolódhatsz az elmúlt időszakban elvesztett párodhoz, vagy új lehetőségek bukkanhatnak fel. Ugyanez igaz anyagi téren is. Talán egy új állás, vállalkozás ajánlat jön szembe veled, vedd észre! Amibe most sikerül belekezdened, az tartós, hosszú távú elköteleződést fog hozni, akár párkapcsolati akár pénzügyi terület.

01.30. Vasárnap:

Nap Uránusz kvadrát.

Nem várt események, idegeskedések, hirtelen és meggondolatlan cselekedetek sorát indíthatja el. De ha figyelsz ezekre, félre teszed a saját lázadásod, agresszivitásod, elmúlik nyomtalanul. Inkább szervezzetek közös, mindenkinek örömet adó programokat, vagy bármi olyat, amiben örömöd leled, legyen az egy új feladat, hobbi. Lényeg, hogy jól érezd magad ezen a napon.