2022. 23. hét

Új utak és lehetőségek nyílnak meg


A hét mondhatni nyugodt energiákkal indul, valami nagy dolog van készülőben. Az információ átadásáért felelős Merkúr bolygó, aki a múlt hét pénteken befejezte hátráló mozgását és elindult újra előre, három bolygóval is kapcsolódik egyszerre: a mélylélek bolygójával a Neptunnal, az alvilág urával a Plútóval és a bölcs és szigorú Szaturnusszal. Mit jelent ez? Egyszerre lehetnek átütőerejű gondolataid, vagy esetleg a gondolkodás módod teljesen átalakul, intuitívabbá, képzeletgazdagabbá válik, kiélezetten működnek a megérzéseid, megértheted az álmaidat, most plusz információt vagy útmutatást kaphatsz általa, gyógyító hatású lehet a kommunikációd mások számára, ugyanakkor határozott, felelősségteljes, magabiztos, megfontolt módon gondolkodsz és beszélsz. A hétvége pedig nagy meglepetéseket tartogat!

06.06. Hétfő

Hold a Szűzben

A lélek feminin oldalát, az érzelmeket, ösztönös reakciókat szimbolizáló Hold a Szűz jegyébe lép. Ösztönösen a gyakorlati tevékenységeket helyezzük előtérbe. Ahhoz, hogy érzelmileg elégedettek legyünk, igyekszünk a dolgokat rendbetenni, megoldani a problémákat, segíteni másoknak, újra szervezzük és átgondoljuk a terveinket. Fókuszba kerülhetnek az egészségügyi kérdések is. Észrevesszük a kisebb részeket, amelyek az egészet alkotják, és azon dolgozunk, hogy kisimítsuk őket, hogy magabiztosabban haladhassunk tovább.

06.06. Kedd

Hold-Uránusz trigon

Egy kis izgalmat, változást, meglepetést hoz az életedbe. Lehet, hogy találkozol valakivel véletlenül. Vonzódhatsz a különleges emberek iránt. Lehetnek új ötleteid, hatással lehetsz egy csoportra is. Ha nincs társad, nyitottá válsz az új kapcsolat felé. Ha nem működik a párkapcsolatod, ez egy jó alkalom a szakításra. Törd meg a napi rutint, csinálj valami szokatlant, próbálj ki valami újat. Maradj rugalmas és nyitott minden új lehetőséggel kapcsolatban.

06.07. Szerda

Hold-Neptun szembenállás

A reggel 8 óra körüli időpont kifejezetten alkalmas meditációra.

Hold a Mérlegben

Kapcsolatainkat és a környezetünk esztétikáját illető rend megteremtése van a középpontban. Hajlamosak vagyunk a problémákat diplomatikusan kezelni és könnyebben félre tudjuk érzelmeinket, hogy elérjük azt a békét, amelyre vágyunk. Kerüljük a közvetlen konfrontációkat, nehezen hozunk döntéseket, mivel ilyenkor látjuk mindkét oldalt egy adott helyzetben, valamint attól félünk, hogy elveszítjük mások jóváhagyását. Jó alkalom az önvizsgálatra, a partnerrel, külvilággal, csapatmunkával és együttműködéssel járó tevékenységek végzésére.

06.09. Csütörtök

Hold-Jupiter szembenállás

Kora reggel kiváló alkalom a hálaadó imához, ilyenkor nagy ereje van az imának.

06.10. Péntek

Merkúr-Plútó trigon

Péntek este pontosul be, de hatása egész héten erőteljesen érezhető. Itt az ideje a nagy, radikális, gyógyító beszélgetéseknek. Könnyebben megértheted az élet sötétebbik oldalát, a titkokat, rejtélyeket. Nagy benyomást tudsz tenni a másikra és könnyen rá tudod beszélni valamire. Jó alkalom kutatásra, nyomozásra, üzleti tárgyalásra, nagyobb értékű dolgok vásárlására, önismeretre, asztrológiára, pszichológiára, akár előző életes utazásra is.

06.11-12. Szombat-Vasárnap

Vénusz-Uránusz együttállás – Hold szembenállással

A saját hazájában, a Bika jegyében haladó Vénusz, a szeretet, a szépség, a harmónia és az anyagiak bolygója eléri a váratlan változásokat szimbolizáló Uránusz bolygót. A Vénusz a Bikában nagyon érzéki, a szerelem és romantika kézzelfogható és fizikai megnyilvánulását tartja a legfontosabbak. Akit szeretünk, ahhoz hajlamosak vagyunk nagyon ragaszkodni, esetleg túlzottan is birtokolni. Mindez vonatkozik az anyagi tulajdonainkra is, hogy megtartsuk őket. Amikor a Vénusz együttáll az Uránusszal, a kapcsolatainkat és pénzügyeinket érintően is hirtelen változásoknak, izgalmaknak, váratlan eseményeknek lehetünk kitéve. Nagyon inspiráló napok ezek, lehetnek zseniális, forradalmi ötleteink, elképzeléseink. Érdemes kreatív, művészi tevékenységekkel is foglalkozni. Ha tudatos vagy, felbukkanhat a mélyből hírtelen valamilyen képességed, amivel egy új úton tudsz elindulni.

Vigyél be valami szokatlant, valami újat a napi rutinodba, a szerelmi életedbe.

Vasárnap kora hajnalban ez az együttállás még kap egy szenvedélyes energiát a Skorpió Holdtól, ami méginkább rávilágít arra, mi az, amit el kellene engedni, de görcsösen ragaszkodsz hozzá, mindezt intenzív érzelmekkel gazdagítva, melyek mélyen megérintenek bennünket.