2022. 21. hét

Ne hagyd ki a lehetőségeket, most minden adott hozzá!

Egy óriási energiabombával indul a hét, a teljes átalakulás és szerencsés kezdet lehetősége rejlik az elkövetkező napokban. Az egész univerzum támogató energiái segítenek a rálátásban, megértésben, felszabadulásban és az örök értékek tartóssá tételében, valamint egy sikeres és termékeny jövő megteremtésében.

05.23. Hétfő

Mars-Plútó szextil

A Plútó retrográd, tehát látszólag hátrafele halad az égen, ilyenkor erősebben fejti ki hatását. Ő az aki a radikális átalakulásokért felelős, lebont mindent, de aztán újjá is építi. Megszabadít bennünket minden olyantól, ami már nem szolgál minket. Ehhez hozzájárul most a Mars ereje is, aki a Halak végén van és hamarosan belép a saját jegyébe a Kos zodiákusba. Tehát azokon az életterületeken fejtik ki hatásukat, ahol éppen állnak most az égen. Ha ismered a képletedet nézd meg hol áll a tranzit Plútó (Bak vége) és a Mars (Halak vége/Kos eleje). Ezeken az életterületeken lesz átalakulás és előrelépés. Olyan energiabombát ad a kezedbe, mellyel céljaidat és vágyaidat könnyen elérheted.

Nap-Jupiter szextil

Ez érinti a Mars-Plútó szextiljét olyan formában, hogy a Mars és a Jupiter hamarosan együtt fognak állni (vasárnap pontosul be a fényszög), de már most is hat az együttállásuk ereje. Ezáltal amiben most előre tudsz lépni, amiben szerencséd lesz, amiben növekedést érsz el, ami boldogságot okoz, azt a Nap megvilágítja neked, ezt is érdemes megnézni, melyik életterületek érintettek. Jó időszak magasabb szintű tanulmányok folytatásához, távolabbi utazásokhoz. A most végzett dolgoknak sikeresnek kell lenniük.

05.24. Kedd

Merkúr-Mars szextil

A retrográd Merkúr is együttműködő kapcsolatba lép a Marssal. A Mars itt erőt ad megérteni, megbeszélni azokat a dolgokat amely élettémákat érint most a Merkúr. A retrográd időszakban van itt az ideje, hogy az elmúlt 3 hónap történéseit áttekintsük, feltárjuk a problémákat, kijavítsuk a hibákat, a Mars ebben segít most, bátorságot és erőt hozzá.


Vénusz-Szaturnusz szextil

A spontán és közvetlen Kos Vénusz, a szépség, szeretet és az anyagiak jelölője működik együtt a Vízöntő Szaturnusszal. Most kézzelfogható eredményeket tudsz létrehozni valamilyen alkotásodban, vagy kapcsolataidat tudod tartóssabbá, komolyabbá tenni, elköteleződni, felelősségteljesebben működni. Nézd meg melyik életterületeden halad a Vízöntő Szaturnusz, mert megmutatja neked a félelmeidet és fel akar szabadítani alóla, de lehet, hogy kemény próbatételeken kell átesni érte.

05.25. Szerda

Mars a Kosba lép

A Mars a saját jegyébe lép és július 5-ig itt is marad. Otthonában ereje megnő, ennek hatására energikusabbak, bátrabbak, spontánabbak, aktívabbak, magabiztosabbak leszünk. Ugyanakkor hiányzik a kitartás energiája és ilyenkor türelmetlenebbek és énközpontúbbak is lehetünk.

05.26. Csütörtök

Egész nap nincs bepontosuló jelentős fényszög, úgyhogy élvezd a hét eleje óta tartó áldásos hatásokat 😊

05.27. Péntek

Vénusz-Plútó kvadrát

Vénuszi témákban (kapcsolatok és pénzügyek) gyökeres átalakulás várható, különösen a retrográd Plútó időszakában. Előtérbe kerülhet a féltékenység, birtoklás, szenvedély, mélységek, manipuláció témaköre. Azok a dolgok, amelyekhez a legjobban ragaszkodunk, hirtelen elveszhetnek. Az ellenőrzés és a kontroll bizonyos esetekben kikerül a hatáskörünkből. Kénytelenek vagyunk radikálisan átértékelni a kapcsolatainkat, a szeretet képességünket, a pénzügyekhez való viszonyunkat. A Plútó retrográd időszaka a pusztulás és az újjáépítés, a megújulás ideje is. Azok a kapcsolatok, amelyek nem állnak biztos alapokon azok véget érhetnek, más kapcsolatok megújulhatnak.

05.28. Szombat

Vénusz a Bikában

A Vénusz a Bikában uralomban van, június 23-ig tartózkodik itt. Itt most az érzékiségről, az anyagi dolgokról, a birtoklásról, biztonságról van szó. Szeretjük a földi örömöket megélni mind az öt érzékszervünkkel. A szerelem és a romantika kézzelfogható és fizikai megnyilvánulásai a legfontosabbak most.

05.29. Vasárnap

Mars-Jupiter együttállás

A Tavaszponttól, ami a kezdetet szimbolizálja, alig több, mint 3 fokra találkozik az erő és a siker bolygója. Ideális időszak elkezdeni, elindítani valamit, mert az meghozza a sikert (a Merkúr még retrográd, de jövő héten pénteken ő is elindul előre). Azzal az életterülettel kapcsolatban, ahol most a Mars és a Jupiter együttáll, nagyot léphetsz előre. Azon a területen most sokkal bátrabb, magabiztosabb leszel, egyre figyelj, ne ess túlzásokba!