2022. 18. hét


Lépj tovább!

Minden égi energia a változásról, az új utakról, új kezdetekről szól továbbra is, főleg párkapcsolati és pénzügyi téren. Ráláthatunk, mi a legbelsőbb motivációnk, a céljaink, ehhez kapunk inspirációt, az elindításhoz elegendő erőt és energiát. Rajtad múlik mennyire vagy hajlandó az egodat egy kicsit háttérbe szorítva őszinte lenni magadhoz, megszabadulni az önkorlátozó mechanizmusaidtól és kitartani az elképzelésed mellett. Kapsz hozzá most elég erőt és energiát. Könnyen lehet, hogy érhetnek váratlan, szokatlan, felkavaró események is, de ezeket ki lehet védeni. Lássuk, hogyan?

05.02. Hétfő

Vénusz a Kosban

Vénusz a tüzes Kos jegyébe lép és itt lesz majdnem 4 hétig, május 27-ig. A szerelem spontán és közvetlen. Merészek és kissé türelmetlenek vagyunk, ha szívügyekről van szó, a szakítás is könnyebb. Nem nézünk vissza, nem rágódunk a múlton. Jó időszak arra is, ha lezártál egy kapcsolatot, akkor könnyen tudj továbblépni. Szeretnénk hódítani, a kapcsolat addig tart, amíg újdonságot tud adni. Vágyainkat spontán módon és nyíltan fejezzük ki. Nagyon fontos, hogy kimondjuk, amit szeretnénk. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg a másikat, mert ezzel az energiával ez könnyen megtörténhet. Indítsd mozgásba azokat az álmaidat és vágyaidat, melyeket a Halak Vénusz felhozott a mélyből.

05.03. Kedd

Hold-Mars kvadrát

Az erős érzelmi kitöréseket, az ingerlékenységet és a türelmetlenséget, ami egy ilyen állásra jellemző, tompítja a Halak energiája, melyben a Mars tranzitál, a Hold is egy labilis jegyben az Ikrekben halad, így nem nehéz kibillenteni az egyensúlyi állapotból. A változatosság vágya és az ösztönös kíváncsiság motivál bennünket. Cselekvő erőnk, önérvényesítési és küzdési képességünk változó ebben az időszakban, energiánk is hol fent, hol lent van. Mások igényeit a magunké elé helyezzük, kicsit nehezebb lesz saját céljaink követése.

05.04. Szerda

Jupiter-Plútó szextil

Amikor a Halakban járó a Jupiter, aki megnyitja szívünket, lelkünket és arra késztet, hogy lépjünk át határainkon a Plútóval alkot segítő fényszöget (szextil), olyan pozitív változásokat idéz elő, mellyel sikereket lehet elérni. Felfedezzük ambícióinkat és motivációinkat, és ez olyan időszak, amikor szeretnénk fejlődni és valamit magasabb szintre emelni. Most nagyobb befolyást, hitet és belátást élvezhetünk. Képesek vagyunk önmagunkat adni, motiválhat bennünket személyes vagy szakmai céljaink ambiciózusabb követése. Megoldhatunk egy régóta fennálló problémát, vagy kihasználhatunk egy olyan erőforrást, amelyet a múltban nem ismertünk fel. Céltudatosabbak leszünk és több értelmet keresünk életünkben és olyan lépéseket tudunk tenni életünkben, melyek segítenek javítani életmódunkat. Jöhet munkahelyi előlépetés, vagy pénzügyi növekedés, vagy akár olyan pozitív változást tudsz előidézni, mellyel segítesz másoknak. Menj az árral, és használd ki teljes mértékben az előtted megnyíló lehetőségeket!


Mars-Uránusz szextil

Inspirációt kapunk a spirituális és érzelmi vágyaink követéséhez. Könnyebben feldobhatod párkapcsolati életedet, de jó alkalom arra is, hogy elszakadj azoktól a kapcsolatoktól, amelyekről úgy érzed, hogy korlátozzák önkifejezésedet vagy szabadságodat. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy nagyobb konfrontáció nélkül változásokat hajts végre az életében, mert ezek gyorsan és meglehetősen zökkenőmentesen fognak megtörténni.


05.05. Csütörtök

Nap-Uránusz együttállás

A hét kihívása. A két legellentétesebb energia az ego (Oroszlán) és az ego hatalmától felszabadított szellem (Vízöntő) találkozása. Váratlan változásokat, izgalmat hoz. Csinálj valami szokatlant, ezzel megelőzheted, azaz megélheted ezt az energiát anélkül, hogy akaratodon kívül történjen valami váratlan és kellemetlen esemény, ami felkavarja életedet. Ne vállalj szükségtelen kockázatot és ne lázadj a hatalom ellen, mert akár összeütközésbe is kerülhetsz munkahelyeden a főnököddel. Legyél rugalmas és nyitott, hogy kellemes meglepetésekben és izgalmakban legyen részed.

05.06. Péntek

Merkúr-Vénusz szextil

Ebben az 1-2 napban még könnyebben és még nyíltabban ki tudjuk mondani, amit szeretnénk. Könnyen kifejezheted a szeretetedet, de a Kos Vénusz miatt ügyelj arra, hogy ne bántsd meg a másikat. Jó alkalom a társasági életre és a kikapcsolódásra, a konfliktusok tisztázására és az előrejutást akadályozó tényezők megbeszélésére.

05.07. Szombat

Nap-Mars szextil

A Halak Mars finom energiájától kapunk egy kis bátorítást. Megnövekedett önbizalmunknak köszönhetően könnyebben kezdhetünk új projektekbe. Fizikailag is erősebbnek érezhetjük magunkat, jó időszak sportoláshoz, csapatban végzett tevékenységekhez. Könnyebben ráláthatunk spirituális és érzelmi motivációinkra. Kipróbálhatjuk magunkat új területeken.

05.08. Vasárnap

Hold-Uránusz kvadrát

A tüzes Oroszlán jegyében járó Hold este hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé válhatsz, ez nem a rutin és a fontos feladatok elvégzésének az ideje, mert figyelmedet elvonja valami érdekesebb dolog. Izgalomra vágysz, de ez nem a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik ugyan az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet. Érzelmi kitöréseket is megtapasztalhatsz környezetedben, ami több türelmet és empátiát igényel. Szeretnél menekülni az érzelmileg megerőltető helyzetekből. Szerencsére a tranzit hamar kioldódik és visszatér a rendezett állapot.